top of page

"Een rustige bestemming op een schitterende locatie met een mooi zwembad. Een erg gastvrij echtpaar."

"Malotira is een tiptop fris verzorgd huisje op een prachtig terrein met fijn privé zwembad en wijds uitzicht vanaf verschillende terrassen, groene valleien, bergen en zee. Zeer gastvrije mensen die je ruimte geven maar er zijn als je hen nodig hebt. Om of gewoon even te babbelen. Wij hebben genoten!"

"Ik moest even ontsnappen uit het dagelijkse leven om na te denken over wat echt belangrijk is voor mij. Ik koos de perfecte plek om dat te doen! Rondom Malotira is er prachtige natuur die me een rustgevend gevoel van isolatie gaf. Als schrijver is dit een plek om je te laten inspireren. de eigenaars zijn erg aardig, altijd bereid om te helpen. Malotira is waar je wil verblijven als je kan genieten van de kleine dingen des levens …"

"Een welverdiende vakantie om te ontspannen, genieten en rusten van de groene omgeving en vooral de uitstekende service van de gastvrouw. Ik kijk er naar uit Malotira terug te bezoeken..."

"Traumhafte Lage mit wunderbarer Aussicht, sehr gepflegtes und liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, sehr liebenswurdige und warmherzige, stets sehr hilfsbereite Eigentümer. Sehr schoner Pool. Uneingeschrankt zu empfehlen!"

bottom of page